mco+ logo mco+ logo
  • MCO+ belvederek
  • MCO+ belvedere
  • MCO+ belvedere

Provincie Limburg

MCO + ondersteunt de uitvoering van het communicatieplan Limburg & Co en ondersteunt de opdrachtgever bij de organisatie van het event en verzorgt het bladmanagement, tekstschrijven en fotografie voor diverse publicaties ten behoeve van de Floriade in opdracht van de Provincie Limburg. Met name het opstellen en bewaken van de planning vormt hierbij een belangrijke pijler.

De Provincie Limburg organiseerde in 2012 en 2013 acht themabijeenkomsten "Limburg & Co". Deze bijeenkomsten waren gericht op inspiratie en innovatie en leidden midels workshop tot nieuwe product-marktcombinaties.

MCO+ is betrokken bij diverse marketingstrategieën en communicatie-uitingen en werkt daarbij samen met een team van specialisten, die deze visie en strategie verder vorm kunnen geven in een scala van informatiedragers. Op een creatieve wijze wordt samen met de opdrachtgever de route uitgestippeld om het eindproduct in de markt te zetten, vanaf de eerste ideeën tot en met het bewaken van het eindproduct. Deze effectieve combinatie van interne - en externe partijen leidt tot een professioneel product.

De kwaliteit van de ondersteuning staat of valt met een goede ´´ontzorger´´.. Iemand die de koers in de gaten houdt, weet wat er leeft bij de doelgroep en gevoel heeft voor stijl – zowel tekstueel als visueel. Bovendien bewaakt hij de; kortom: hij neemt u veel zorgen uit handen.

Terug naar beginpagina.

MCO+ Het Bat 5
6211 EX Maastricht